Winkin'

Met Winkin' 9 introduceert Winking bvba een gloednieuw softwarepakket dat uitblinkt in zijn conceptuele aanpak.

 

Het softwareprogramma beheert en registreert met een hoge functionaliteit de dagelijkse taken van de onderneming. Winkin' 9 biedt daarbij de grootste vrijheid zodat het programma soepel maar toch héél precies de noden voor elk bedrijf invult.

Door Winkin' 9 wordt de ERP als het ware opnieuw uitgevonden.

 

Winkin' 9 combineert méér dan 20 jaar ervaring met de nieuwste technologieën en benut de  kracht van uw Windows 8.1 PC ten volle. Krachtige databases leveren de hoogste performantie.

De grenzen in het landschap van administratieve software worden door Winkin' 9 opnieuw verlegd.

 

Toekomstige evoluties van het programma en onze organisatorische opvolging worden volledig toegespitst op Winkin' 9. Wij vragen u daarom om deze software niet opzij te laten liggen.

Contacteer Winking, want voor elke Winkin' versie bestaat er een mogelijkheid tot upgraden.

 

 

Winkin' Webshop

 

Op zoek naar een eigen Webshop? Winkin' 9 maakt het mogelijk om uw artikelen ook online te verkopen via de Winkin' Webshop.
Contacteer ons voor een demonstratie en meer informatie.

 

 

Documentatie

 

Cisco webexAls u een vrijblijvende demonstratie van Winkin' 9  wenst te zien, dan kan dit ook online op een afgesproken tijdstip.
Wij sturen u dan een e-mail met een hyperlink. Door op de hyperlink te klikken kijkt u op onze computer naar de demonstratie van Winkin' 9. Via de telefoon of via Voice over IP praten we met elkaar.

Ricoh Oostenrijk stelt Print&Share beschikbaar op hun website.